WIE ZIJN WE

BOUWWERKEN HOOGHE

Bouwonderneming Hooghe Davy uit Waregem (West-Vlaanderen) is sinds meer dan 25 jaar vertrouwd met alle woning- en bouwstijlen.
Of het nu gaat om metselen met specie of lijm, van een nieuwbouwwoning, een hangaar of een renovatie; je bent aan het goede adres.

De stiel‘, de no-nonsense aanpak enhands on mentaliteit, heb ik geleerd in een aantal toonaangevende lokale aannemersbedrijven wanneer ik er in vast dienstverband als metser en bekister werkte. Klussen deed ik altijd na mijn werkuren of steevast in het weekend en verlofperiode.  Met een onvermoeibare inzet en drang om het altijd beter te gaan doen ben ik een aantal jaren geleden – begin 40’er – als zelfstandige aannemer gestart. Een bewuste en weloverwogen keuze.
Tot nu toe een succesverhaal, al zeg ik het zelf: want ik kan hierbij terugblikken op heel wat uiterst tevreden klanten.

Ik streef altijd naar de perfectie, onafhankelijk van hoe klein of hoe groot de opdracht is. Is het een verbouwing, een renovatie, opzetten van een hangaar of aanleg van een terras of gieten van een kelder of zwembad; het moet gewoonweg in orde zijn. Er wordt altijd gewerkt met glasheldere (prijs)afspraken, waarbij ik altijd zorg  voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Te grote bouwprojecten (zoals meerdere woningen) probeer ik – gezien de omvang – te vermijden; zo ook buitenlandse bouwopdrachten.
Goede en duidelijke afspraken zijn immers zeer belangrijk niet?

Als aannemer beschik ik over een ruim en eigen machinepark die voor verscheidene kleine en grote werken kunnen worden ingezet.
Omtrent de hedendaagse veiligheids-, milieu- en Coronaregels neem ik geen enkel risico. Werken worden dan ook uitgevoerd – al dan niet in onderaanneming – volgens alle geldende veiligheids- en milieuregels, en dit altijd in samenspraak met eventueel de architect, veiligheidscoördinator of opdrachtgever.

Je krijgt van mij persoonlijk een offerte en advies op maat voor de werken aan je woning.
Ten laatste tracht ik ook de werken / bouwprojecten zeker binnen de vooropgestelde tijd op te leveren.

Interesse?
  Eventuele bouwplannen, los van hoe klein of hoe groot of wil je binnenkort renoveren.
­  Wil je een nieuwbouw, oprit, tuinhuis of hangaar? Geef me een seintje dan kom ik eens vrijblijvend langs om eens het een en ander te bespreken.

 Misschien tot binnenkort,
alvast dank voor het gestelde vertrouwen.

grijze bestelwagen met rode belettering logo GO bouwwerken Hooghe

01

WERK & VAKMANSCHAP

Bouwwerken Hooghe Davy is sinds meer dan 25 jaar vertrouwd met alle bouw- en woningstijlen. Metselen met specie of lijm is behoort tot de mogelijkheden.

02

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Een duidelijke communicatie staat voorop. Geen verrassingen of misverstanden, daarom werken altijd met glasheldere contracten én prijsafspraken.

03

PROFESSIONEEL MACHINEPARK

Als aannemer beschik ik over een ruim en eigen machinepark die voor verscheidene werken kunnen worden ingezet.

04

VEILIGHEID & MILIEU

Onze doelstellingen zijn duidelijk, we nemen geen enkel risico. Werken worden dan ook uitgevoerd volgens alle geldende veiligheids- & milieuregels.

MOGELIJKHEDEN

PROFESSIONELE & TRANSPARANTE AANPAK

BEKISTEN

U kunt een beroep doen op mij voor het bekisten van kelders, wanden, kolommen en balken.

BETONWERKEN

Vakkundig plaatsen van uw metsel- of betonwerken en funderingswerken, op die manier verzekerd van een stevige bouwconstructie.

BOUWEN: SPECIE OF LIJM

NIeuwbouw? Het verlijmen of dunmetselen van gevelstenen heeft als doel een smalle voeg te creëren. Op deze manier komt de baksteen beter tot zijn recht, kan interessant zijn.

RENOVATIEWERKEN

Renovatie van badkamer, keuken of diverse uitbreidingswerken (sloop, aanbouw, metsel- en tegelwerk)

TERRASSEN OPRITTEN

Voor de aanleg van terrassen of opritten gebruik ik uiteraard de steen van uw keuze. Bent u voor een strak terras in natuursteen of verkiest u authenticiteit van kasseien? Ik leg ze voor u.

ZWEMBADEN

Zowel in opdracht van particuliere klanten, professionele zwembadenbouwers als tuinaannemers realiseer ik betonnen zwembaden. Ik concentreer mij op het gieten van een waterdichte betonnen kuip volgens de gewenste afmetingen en vormen.

ENKELE REALISATIES

Offerte & advies op maat

Listen better Plan better Build better.

Suspendisse et metus eu massa lobortis condimentum sed ut orci. Nullam viverra dapibus risus, eu tristique nisl sollicitudin at. Etiam iaculis blandit libero. licitudin at. Etiam iaculis barabecue libero. licitudin at. Etiam iaculis blandit libero. Fusce id lobortis beury  for your tefos orci. Proin tristique laoreet tempus.

CALL US NOW
56

PROJECTEN

72

TERRASSEN

89

RENOVATIES

237

KARWEIEN

WIST JE DAT ...

ZWEMBADEN

Voor zwembaden zijn er heel wat mogelijkheden om een zwembad in beton te plaatsen. Een zwembad in beton is een zwembad voor het leven.  Je kan kiezen tussen gemetste betonzwembaden, gegoten betonzwembaden of zelfs gespoten betonzwembaden. Betonzwembaden kunnen in alle soorten vormen uitgevoerd worden. Het nadeel is en blijft helaas de langere uitvoeringstermijn. Het beton kan op verschillende manieren bekleed worden: geen bekleding, naakte beton ( kan in de massa gekleurd worden ), PVC-folie of linerfolie, Mozaïek, Polyester, Stuklaag elk met zijn voor- en nadelen. Er zijn een 5-tal manieren om een zwembad in beton uit te voeren: ter plaatse gegoten beton, préfab betonpanelen, betonblokken, polystyreen blokken en spuitbeton.

Interesse, bouwplannen, los van hoe klein of hoe groot of wil je binnenkort renoveren.
  Wil je een nieuwbouw, oprit, tuinhuis of hangaar? Geef me een seintje dan kom ik eens vrijblijvend langs om eens het een en ander te bespreken.

zwembaden gieten beton bouwwerken Hooghe alle verbouwingen Waregem Deerlijk